Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
Vieno kąsnio užkandėlė su dviejų rūšių sūriais ir pistacijų riešutais
Jums reikės:
- 50 g pistacijų;
- 150 g ožkų sūrio su pistacijomis;
- 150 g ožkų sūrio;
- 100 g svogūnų džemo;
- 10 g figų esencijos;
- 12 vnt. vaflinių krepšelių;
- žiupsnelio sezamo sėklų papuošimui.
Į smulkintuvą suberiame pistacijas ir tolygiai susmulkiname. Tuomet sudedame sūrį su pistacijomis, ožkų sūrį bei svogūnų džemą.
Viską sublenderiuojame ir masę sudedame į pasiruoštas formeles. Robertas naudojo vaflinius krepšelius, Jūs gi galite pasirinkti Jums labiausiai patinkančius.
Paskutinis akcentas: sezamo sėklos. Jomis pabarstome kiekvieną krepšelį atskirai. Skanaus!
„Su Robertu lengviau“ – sekmadieniais, 10:30 val., tik per TV3!