• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį leiskite sau pasisaldinti dieną, gamindami rikotos sūrio spurgas! Gardžių spurgų receptu su portalo skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Samčio užrašai" autoriai.

14

Savaitgalį leiskite sau pasisaldinti dieną, gamindami rikotos sūrio spurgas! Gardžių spurgų receptu su portalo skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Samčio užrašai" autoriai.

REKLAMA

Reikės:

250 g rikotos sūrio, 2 kiaušinių, 5 šaukštų cukraus, 50 gr. sviesto ( ištirpinto ir pravėsusio iki kambario temp.), 1/2 pakelio vanilinio cukraus, 120 gr. miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Dubenyje šluotele išplakite kiaušinius, vanilinį cukrų, cukrų, rikotą ir sviestą.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Pamažu įsijokite miltus į rikotos masę.

Puode, kuriame virsite spurgas įkaitinkite aliejų.

Dėkite tešlą su šaukštu į gerai įkaitintą aliejų ir virkite spurgas, kol išvirs ir apskrus. Priklauso nuo spurgos dydžio. Vis vartydama viriau po 2-3 min.

REKLAMA
REKLAMA

Išvirusias spurgas išimame iš aliejaus ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.

Apibarstome cukraus pudra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų