Reikės:
250 g rikotos sūrio, 2 kiaušinių, 5 šaukštų cukraus, 50 gr. sviesto ( ištirpinto ir pravėsusio iki kambario temp.), 1/2 pakelio vanilinio cukraus, 120 gr. miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, aliejaus kepimui.
Gaminimas:
Dubenyje šluotele išplakite kiaušinius, vanilinį cukrų, cukrų, rikotą ir sviestą.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Pamažu įsijokite miltus į rikotos masę.
Puode, kuriame virsite spurgas įkaitinkite aliejų.
Dėkite tešlą su šaukštu į gerai įkaitintą aliejų ir virkite spurgas, kol išvirs ir apskrus. Priklauso nuo spurgos dydžio. Vis vartydama viriau po 2-3 min.
Išvirusias spurgas išimame iš aliejaus ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Apibarstome cukraus pudra.
Valgo spurgas, pyragus ir lieknėja: gražuolė atskleidė savo taisykles
(14 nuotr.) Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
Laura Baker (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
REKLAMA