Didžiosios Britanijos laikraščio „The Daily Mail“ žurnalistas Filipas Robinsonas atsikratė kelių kilogramų laikydamasis dietos, kurią galima pavadinti „užkąsk pyragaičio“. Dietą, kuri paremta įvairių saldumynų vartojimu, sudarė profesorius Mark Haubas iš JAV Kanzaso valstijos universiteto.
Didžiosios Britanijos laikraščio „The Daily Mail“ žurnalistas Philipas Robinsonas atsikratė kelių kilogramų laikydamasis dietos, kurią galima pavadinti „užkąsk pyragaičio“. Dietą, kuri paremta įvairių saldumynų vartojimu, sudarė profesorius Markas Haubas iš JAV Kanzaso valstijos universiteto.
Dietos laikotarpiu didžiąją dalį F. Robinsono dienos raciono sudarė saldumynai, o suvartojamų kalorijų kiekis buvo sumažintas nuo įprastinių 2550 iki 1700.
Dvi savaites penkių kilogramų svorio gana neįprastu būdu atsikratyti panoręs žurnalistas kiekvieną rytą pradėdavo išgerdamas du puodelius kavos ir suvalgydamas dubenėlį saldžių dribsnių. Pietums F. Robinsonas suvalgydavo biskvitinį pyragaitį ir šokoladinį batonėlį. Priešpiečiams išgerdavo baltyminį kokteilį, o vakarienei valgydavo brokolių su morkomis ir dar vieną šokoladinį batonėlį.
Kaip pasakojo pats žurnalistas, dietos metu jis visą laiką jautėsi alkanas. Tačiau kai kalorijų kiekis pasiekdavo kritinę ribą, jis nustodavo valgyti. Saldžioji dieta padėjo vyrui atsikratyti penkių kilogramų, tačiau jam ėmė dažnai skaudėti galvą, padidėjo cholesterino kiekis kraujyje ir atsirado kepenų problemų.