Portalas „Gunhaber.com.tr“ pranešė, kad incidentas įvyko Antalijoje, viename iš 3 žvaigždučių viešbučių, kuomet turistai jau važiavo į oro uostą iš savo poilsio vietos. Viešbučio darbuotojai paprašė vieno iš tokių keliautojų rusų parodyti savo lagaminus, kur aptiko dideliais kiekiais sukrautus viešbutyje pusryčiams tiektus produktus, kurie buvo tvarkingai sudėti į atskirus maišelius.
Viešbučio administracija nesiėmė kažkokių griežtų veiksmų, pažymima pranešime. Jie tik atkreipė dėmesį į tai, kad daugelis turistų neteisinga supranta „viskas įskaičiuota“ sistemos veikimą. Pagal viešbučio taisykles, restorane maisto galima valgyti tiek, kiek svečias pageidauja, tačiau negalima jo išsinešti į savo kambarį ar už restorano ribų.
„Mūsų viešbučio svečiai gali valgyti ir gerti tiek, kiek pageidauja. Tačiau kam reikia vežti produktus lagaminuose? Mes to nesuprantame“, – cituojami turkų darbuotojai.