REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų žąsienos (spirgučiai)
- šiek tiek džiūvesėlių
- 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Pakepinkite žąsies taukelius, sutarkuotas morkas ir svogūną. Viską kartu su manais sudėkite į tarkius ir išmaišykite. Pagal skonį berkite druskos, juodųjų maltų pipirų. Patepkite kepimo indą aliejumi, jį pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite bulvių masę. Pašaukite į 200 C orkaitę. Kepkite tol, kol gražiai apskrus paviršius. Ar iškepęs vidus, tikrinkite mediniu iešmeliu.
Valgykite su grietinės ir žąsienos padažu.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų žąsienos (spirgučiai)
- šiek tiek džiūvesėlių
- 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Pakepinkite žąsies taukelius, sutarkuotas morkas ir svogūną. Viską kartu su manais sudėkite į tarkius ir išmaišykite. Pagal skonį berkite druskos, juodųjų maltų pipirų. Patepkite kepimo indą aliejumi, jį pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite bulvių masę. Pašaukite į 200 C orkaitę. Kepkite tol, kol gražiai apskrus paviršius. Ar iškepęs vidus, tikrinkite mediniu iešmeliu.
Valgykite su grietinės ir žąsienos padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą