Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min. Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Autorius: Urtė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai kiaušinių (tešlai)
200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
200 mililitrų pieno (tešlai)
šiek tiek druskos
šiek tiek druskos (tešlai)
šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
šiek tiek prieskonių (žuvims)
500 gramų žuvies (tilapija ar kt. filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min. Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.