1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite žalumynus. Smulkiai sukapokite česnakus. Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis. Viską sumaišykite. Žuvį įtrinkite gauta mase. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Autorius: Paulina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
50 mililitrų aliejaus (augalinis)
700 gramų žuvies (ešerys, karšis ar kt.)
1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite žalumynus. Smulkiai sukapokite česnakus. Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis. Viską sumaišykite. Žuvį įtrinkite gauta mase. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių. Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.