Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų. Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis. Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti. Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase. Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.
Autorius: Karina
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuviai)
2 vienetai žuvies (filė, heko, menkės ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų. Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis. Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti. Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase. Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.