INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių (Šaldytos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų menkių (Šviežia norvegiška)
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių (Šaldytos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų menkių (Šviežia norvegiška)
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.
Autorius: Regina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI