Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais. Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos. Skanaus.
Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais. Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose. Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė. Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos. Skanaus.