Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą. Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės. Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais. Valgome su batonu. Gero apetito!
Autorius: Studentas
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
6 valgomieji šaukštai aliejaus
20 vienetų žuvies pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą. Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės. Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais. Valgome su batonu. Gero apetito!