• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 vienetų žuvies pirštelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą.
    Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės.
    Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais.
    Valgome su batonu.
    Gero apetito!

Autorius: Studentas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 vienetų žuvies pirštelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir dedame žuvies pirštelius. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukiame ir dedame į indą.
    Tuomet į tą patį aliejų metame riekutėmis supjaustytus svogūnus ir kepame maišydami kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškepa, į keptuvę pilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie 15 sekundžių. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol padažas atvės.
    Padažui atvėsus pilame jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais.
    Valgome su batonu.
    Gero apetito!

Autorius: Studentas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų