Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska. Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti. Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje. Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.
Autorius: Oksana
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
2 vienetai kiaušinių
150 gramų saulėgrąžų aliejaus
300 gramų batono
100 gramų džiūvesėlių
šiek tiek druskos
150 gramų sviesto
1 kilogramas žuvies (filė)
100 gramų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska. Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti. Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje. Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.