Žuvies filė supjaustykite gabalėliais ir pamuškite. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite sviesto ir smulkintų žalumynų. Tuomet žuvį susukite į kotleto formą. Kiekvieną kotletą pamirkykite plaktame kiaušinyje, džiūvesėliuose ir apkepinkite aliejuje. Kotletus paduokite ant pakepintos duonos riekelių su keptomis bulvėmis bei šviežiais pomidorais. Kotletus papuoškite žalumynais. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
2 vienetai kiaušinių
300 gramų juodos duonos
100 gramų džiūvesėlių
šiek tiek druskos
150 gramų aliejaus (saulėgrąžų)
150 gramų sviesto
1 kilogramas žuvies (filė)
100 gramų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustykite gabalėliais ir pamuškite. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite sviesto ir smulkintų žalumynų. Tuomet žuvį susukite į kotleto formą. Kiekvieną kotletą pamirkykite plaktame kiaušinyje, džiūvesėliuose ir apkepinkite aliejuje. Kotletus paduokite ant pakepintos duonos riekelių su keptomis bulvėmis bei šviežiais pomidorais. Kotletus papuoškite žalumynais. Skanaus.