INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 250 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų pievagrybių
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 400 gramų žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome žuvį gabalėliais ir pagardiname prieskoniais, sudedame į troškintuvą, ant viršaus sudedame supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sutarkuotas morkas, kelis gabalėlius sviesto, užpilame vandeniu ir patroškiname apie pusvalandį. Tuomet sudedame nuluptus ir supjaustytus pomidorus, grietinę ir ant viršaus supilame ryžius (paskirstome, kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstome prieskonių ir uždengus verdame, kol suminkštės. Tuomet užtarkuojame fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitiname, kol sūris išsilydys.
REKLAMA