Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų (nuluptas ir išilgai supjaustytas)
Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus