• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų (didelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 6 vienetai ešerių (nedideli)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį iš vakaro išdarinėti ir pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti per naktį. Bulves nulupti, supjaustyti kvadratėliais ir pakepinti, sudėti smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, dar šiek tiek pakepinti. Viską sudėti į verdantį vandenį. Žuvį įdėti į marlę ir panardinti į verdančią sriubą, virti apie 30 min. Tada išimti žuvį, kai atvės, išimti kauliukus ir sudėti į sriubą.Tada įdėti lauro lapelį, prieskonių, druskos ir dar keletą minučių pavirti. Tada šaukštą miltų įdėti į puodelį ir šiek tiek įpilti vandens, išmaišyti ir supilti maišant į sriubą. Dar užvirti ir skanaus.

Autorius: Ramune

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų (didelė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 6 vienetai ešerių (nedideli)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį iš vakaro išdarinėti ir pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti per naktį. Bulves nulupti, supjaustyti kvadratėliais ir pakepinti, sudėti smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, dar šiek tiek pakepinti. Viską sudėti į verdantį vandenį. Žuvį įdėti į marlę ir panardinti į verdančią sriubą, virti apie 30 min. Tada išimti žuvį, kai atvės, išimti kauliukus ir sudėti į sriubą.Tada įdėti lauro lapelį, prieskonių, druskos ir dar keletą minučių pavirti. Tada šaukštą miltų įdėti į puodelį ir šiek tiek įpilti vandens, išmaišyti ir supilti maišant į sriubą. Dar užvirti ir skanaus.

Autorius: Ramune

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų