Žuvį iš vakaro išdarinėti ir pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti per naktį. Bulves nulupti, supjaustyti kvadratėliais ir pakepinti, sudėti smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, dar šiek tiek pakepinti. Viską sudėti į verdantį vandenį. Žuvį įdėti į marlę ir panardinti į verdančią sriubą, virti apie 30 min. Tada išimti žuvį, kai atvės, išimti kauliukus ir sudėti į sriubą.Tada įdėti lauro lapelį, prieskonių, druskos ir dar keletą minučių pavirti. Tada šaukštą miltų įdėti į puodelį ir šiek tiek įpilti vandens, išmaišyti ir supilti maišant į sriubą. Dar užvirti ir skanaus.
Autorius: Ramune
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų (didelė)
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
6 vienetai ešerių (nedideli)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį iš vakaro išdarinėti ir pabarstyti prieskoniais, druska ir palikti per naktį. Bulves nulupti, supjaustyti kvadratėliais ir pakepinti, sudėti smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, dar šiek tiek pakepinti. Viską sudėti į verdantį vandenį. Žuvį įdėti į marlę ir panardinti į verdančią sriubą, virti apie 30 min. Tada išimti žuvį, kai atvės, išimti kauliukus ir sudėti į sriubą.Tada įdėti lauro lapelį, prieskonių, druskos ir dar keletą minučių pavirti. Tada šaukštą miltų įdėti į puodelį ir šiek tiek įpilti vandens, išmaišyti ir supilti maišant į sriubą. Dar užvirti ir skanaus.