Zrazus galite taip pat sėkmingai troškinti puode su sultiniu ir daržovėmis, nebūtina kepti tik orkaitėje. Taip pat suktinukus galite užpilti ar troškinti mėgstamame padaže (labai tinka grietinėlės padažas su svogūnais ir grybais). Taigi, gaminant zrazus, receptą galite prisitaikyti pagal save, ką labiau mėgstate.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 800 gramų kiaulienos nugarinės pjausnių (11 vnt. apie 1 cm storio)
- 400 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 gabalas porų (piršto ilgio arba 1 nedidelis svogūnas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 5
REKLAMA