Greitai ir lengvai paruošiamas gardus, pigus patiekalas, kuris yra sveikesnė picos versija. Picos pado receptą galite naudoti įvairiai - kepant mažus kvadratėlius gausis duoniukai, taip pat galite kepti blynelius. Skanaus!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas žiedinių kopūstų
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų mocarelos sūrio
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite žiedinį kopūstą maisto smulkintuvu arba sutarkuokite burokine tarka. Nuspauskite susidariusį skystį. Sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į žiedinio kopūsto masę. Į masę įmuškite kiaušinius, įberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite.
- Iš gautos masės ant kepimo popieriaus formuokite picos padą ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 - 20 minučių, kol picos pado krašteliai taps gražiai apskrudę.
- Iškepus picos padui dėkite mėgstamus ingridientus. Aš dėjau virtą, smulkintą vištienos filė, pjaustytą svogūną, marinuotus agurkėlius, fermentinį sūrį, pievagrybius bei žalumynus, o viską užpyliau padažu (natūralus jogurtas + tarkuotas raugintas agurkas + 2 česnako galvutės + šiek tiek druskos ir džiovintų krapų). Pica paruošta.
REKLAMA