• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (dižono)
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 stiklinė žalumynų (smulkinti)
  • 1 kilogramas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
    Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
    Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.

Autorius: Vegetarė

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (dižono)
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 stiklinė žalumynų (smulkinti)
  • 1 kilogramas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
    Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
    Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.

Autorius: Vegetarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų