• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulienos ((karka))
  • 300 gramų kiaulienos (malta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • šiek tiek prieskonių (Santa Maria (mėsai))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulienos ((karka))
  • 300 gramų kiaulienos (malta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • šiek tiek prieskonių (Santa Maria (mėsai))
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karką gerai nuvalome,galima pamirkyti vandenyje, išimame kaulą. Barstome druska, prieskoniais. Labai gerai, kai palaikome per naktį ar nors keletą valandų.
  2. Svogūną smulkiname, pakepiname aliejuje.
  3. Į maltą mėsą dedame susmulkintą ir pakepintą aliejuje svogūną, beriame druskos, pipirų bei Santa Maria prieskonių pagal skonį, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome.
  4. Kietai išverdame kiaušinį, pjauname pusiau.
  5. Karką dedame ant lentutės, ant jos klojame maltą suprieskonintą mėsytę, dedame 2 puseles kiaušinio (galima paįvairinti ir morka ar šiaip kas ateina į galvą:), suvyniojame į dvigubą marlę, aprišame siūlu.
  6. Taip paruoštą karką dedame į puodą su prieskoniais (pipirai, lauro lapai, druska) ir verdame apie 1,5 val.
  7. Išvirus, nuvarviname ir paslegiame, kol ataušta. Tada nuimame marlę ir pjaustome karką norimais griežinėliais, valgome su krienais, daržovių salotomis, agurkais

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų