REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karką gerai nuvalome,galima pamirkyti vandenyje, išimame kaulą. Barstome druska, prieskoniais. Labai gerai, kai palaikome per naktį ar nors keletą valandų.
- Svogūną smulkiname, pakepiname aliejuje.
- Į maltą mėsą dedame susmulkintą ir pakepintą aliejuje svogūną, beriame druskos, pipirų bei Santa Maria prieskonių pagal skonį, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome.
- Kietai išverdame kiaušinį, pjauname pusiau.
- Karką dedame ant lentutės, ant jos klojame maltą suprieskonintą mėsytę, dedame 2 puseles kiaušinio (galima paįvairinti ir morka ar šiaip kas ateina į galvą:), suvyniojame į dvigubą marlę, aprišame siūlu.
- Taip paruoštą karką dedame į puodą su prieskoniais (pipirai, lauro lapai, druska) ir verdame apie 1,5 val.
- Išvirus, nuvarviname ir paslegiame, kol ataušta. Tada nuimame marlę ir pjaustome karką norimais griežinėliais, valgome su krienais, daržovių salotomis, agurkais
REKLAMA