REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vieną pakelį želės paruošiam kaip parašyta ant pakelio, kai atvėsta, supilstome į pasiruoštus indelius ir paliekame sustingti.
- Želatiną užpilame kokosų pienu tiek, kad išbrinktų.
- Desertinę varškę paskaniname cukrumi ir vanile pagal skonį, supilame likusį kokosų pieną ir išplakame mikseriu. Supilame ištirpintą želatiną (pilti plona srovele ir maišyti, kad nesutrauktų želatinos). Paragaujame. Jei trūksta cukraus, įdedame. Varškės-kokosų pieno masę pilame ant jau sustingusios žele, paliekame sustingti.
- Likusį pakelį želės ištirpiname 100-150ml vandens ir paliekame stingti tol, kol pradės darytis drebučiai, bet nebus dar sušalusi. Tada tuos lengvus drebučius išplakame iki putų (aš plakiau kokteilinėje), supilame jogurtą ir dar truputį paplakame. Gautą masę supilame ant jau sustingusio varškės-kokosų pieno sluoksnio vėl paliekame sustingti.
REKLAMA