Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.
Autorius: Goda
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek kakavos
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
1 stiklinė aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.