• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

Autorius: Goda

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

Autorius: Goda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų