• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 valgomasis šaukštas migdolų (kapoti)
  • 250 gramų vyšnių (be kauliukų)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 400 gramų varškės
  • 250 gramų sviesto (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 200 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 valgomasis šaukštas migdolų (kapoti)
  • 250 gramų vyšnių (be kauliukų)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 400 gramų varškės
  • 250 gramų sviesto (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą išminkome iš nurodytų produktų ir susikę į maišelį palaikome šaldytuve apie pusę valandos.
    Po to 1/3 tešlos atsidedame, o likusią tešlą išminkome ir įtiesiame į kepimo formą.
    Varškę pertriname ir sumaišome su kiaušinių tryniais, cukrumi ir krakmolu. Po to įmaišome vyšnias ir iki putų išplaktus baltymus.
    Varškės ir vyšnių masę sudedame ant tešlos.
    Ant vyšnių įdaro užtarkuojame likusios tešlos ir apibarstome migdolais.
    Kepame 200° C laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų