Išverdame makaronus. Supjaustytus svogūnus kepame margarine, kol įgaus aukso spalvą. Sudedame pomidorų padažą, užpilame vandeniu, sudedame prieskonius, druską ir troškiname, kol vanduo išgaruoja, jei reikia kartojame procesą su vandeniu (jei svogūnai neišbrinkę). Šią masę supilame į išvirtus makoronus ir sumaišome Į keptuvę dedame faršą (kepame be riebalų), jautienai papilkavus įpilame vandens ir troškiname, kol vanduo išgaruoja, likusį skystį nupilame. Mėsą suberiame į tą patį dubenį su makaronais, viską gerai išmaišome ant viršaus sutarkuojame sūrį ir valgome su daržovėmis, kad organizmas geriau pasisavintų jautienoje esančias naudingąsias medžiagas. Skanaus.
Išverdame makaronus. Supjaustytus svogūnus kepame margarine, kol įgaus aukso spalvą. Sudedame pomidorų padažą, užpilame vandeniu, sudedame prieskonius, druską ir troškiname, kol vanduo išgaruoja, jei reikia kartojame procesą su vandeniu (jei svogūnai neišbrinkę). Šią masę supilame į išvirtus makoronus ir sumaišome Į keptuvę dedame faršą (kepame be riebalų), jautienai papilkavus įpilame vandens ir troškiname, kol vanduo išgaruoja, likusį skystį nupilame. Mėsą suberiame į tą patį dubenį su makaronais, viską gerai išmaišome ant viršaus sutarkuojame sūrį ir valgome su daržovėmis, kad organizmas geriau pasisavintų jautienoje esančias naudingąsias medžiagas. Skanaus.