Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų. Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą. Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu. Palaikyti šaldytuve 1 val. Skanaukite atsakingai!
Autorius: Vytas
INGREDIENTAI:
1 vienetas arbūzų
1 vienetas melionų
0.5 saujos melisų (šviežia)
250 gramų raudonojo vyno (saldus)
125 gramai sirupo (aviečių)
1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Arbūzą ir melioną perpjauti per pusę ir specialiu šaukštu išskobti iš minkštimo keletą rutuliukų. Sumaišyti vyną, sirupą, laimo sultis bei laimo sutarkuotą žievelę ir smulkiai supjaustytą melisą. Sudėti į stiklines vaisių kamuoliukus ir užpilti vyno kokteiliu. Palaikyti šaldytuve 1 val. Skanaukite atsakingai!