Kremas: 250g mascarpone sūrio 2 kiaušinių tryniai 3-4 šaukštai cukraus pudros 150 g grietinėlės konservuotų persikų
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min. Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome. Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.) Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
6 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai vandens (karštas)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremas: 250g mascarpone sūrio 2 kiaušinių tryniai 3-4 šaukštai cukraus pudros 150 g grietinėlės konservuotų persikų
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Kitame inde išplakame baltymus. Persijotus miltus įmaišome į trynių masę, galiausiai sudedame išplaktus baltymus ir labai lengvai išmaišome. Tešlą pilame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame apie 20 min. Kremui išplakame kiaušinių trynius su cukrumi, atskirai išplakame grietinėlę. Į trynių masę įplakame sūrį, sudedame plaktą grietinėlę ir lengvai išmaišome. Iškeptą biskvitą apverčiame ant virtuvinio rankšluosčio, nuimame popierių ir susukame kartu su rankšluoščiu vyniotinį, gerai atvėsiname (1 val.) Išvyniojame biskvitą, ant jo dedame kremą ir pabarstome pjaustytais persikais. Atsargiai suvyniojame ir susukame į plėvelę, dedame į šaldytuvą ir palaikome per naktį.