REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildyti mielinės tešlos lapelius. Iškočioti iki 20x35 cm dydžio.
Kiaušinius išplakti su svogūnų laiškais. Pridėti drusko ir pipirų. Iškepti omletą. Padalinti į dvi dalis.
Brokolius išvirti (verdant įdėti druskos) - jie turi būti minkšti.
Sūrį supjaustyti 6x8 cm dydžio plonais stačiakampiukais. - Ant tešlos įdaras dedamas taip: nuo tešlos siaurojo krašto palikti kelis centimetrus. Tada pakloti brokolius, ompletą ir ant viršaus sudėti sūrio paklodėles. Paėmus už siaurojo tešlos krašto viską suvynioti. Visus kraštelius užtaisyti, kad neitekėtų įdaras, pavyzdžiui, besilydantis sūris. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti pusvalanduką. Skaniausias karštas. Išeis 4 porcijos.
Skanaus.
REKLAMA