Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
15 gramų jūros kopūstų
50 gramų kopūstų (švieži)
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
300 gramų voveraičių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švarias bulves bei morką nulupkite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinkite kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikite sveikas. Visus ingredientus dėkite į puodą verdančio vandens ir pavirkite truputį. Tuomet dėkite jūros kopūstus, įlašinkite keletą lašų grybų skonio sojos padažo, berkite likusius prieskonius ir virkite viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą, skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.