INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto paprikų (geltonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 0.5 stiklinės žirnių (žalieji)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės raugintų kopūstų
- 0.5 vieneto burokėlių (virti)
- šiek tiek sėlenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską susmulkiname, sumaišome, užbarstome žiupsneliu sėlenų, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Salotos ne tik skanios, bet ir sveikos. Skanaus!
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto paprikų (geltonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
- 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 0.5 stiklinės žirnių (žalieji)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 0.5 stiklinės raugintų kopūstų
- 0.5 vieneto burokėlių (virti)
- šiek tiek sėlenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską susmulkiname, sumaišome, užbarstome žiupsneliu sėlenų, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Salotos ne tik skanios, bet ir sveikos. Skanaus!
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI