Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais. Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti. Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką. Troškinti uždengus apie 20 min. Paskaninti mėgstamais žalumynais.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
1 česnakų
3 vienetai pomidorų pastos
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
600 gramų vištienos skrandukų
100 mililitrų kečupo
0.5 arbatinio šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštus, nuplautus skrandukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį, įmesti porą lauro lapų. Virti apie 2 val. Išvirtus skrandukus atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais. Pomidorus nuplikyti ir nulupti odelę, supjaustyti minkštimą kubeliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus. Kai pomidorai pradės leisti sultis, įberti kario, sumaišyti. Šiek tiek patroškinti ir sudėti kečupą, gerai išmaišyti. Tada sudėti skrandukus, įpilti truputį vandens, kad skrandukai pilnai paskęstų. Sudėti smulkintą česnaką. Troškinti uždengus apie 20 min. Paskaninti mėgstamais žalumynais.