• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas imbierų (smulkintas, šaknis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos sparnelius apšlakstom sojos padažu, išspaudžiam citriną, įtrinam pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais imbierais (kam nepatinka, galima ir nedėti) ir česnakais, apibarstome kmynais ir gausiai sezamo sėklomis, paliekame pasimarinuoti 1-2 val. Sudedame į riebalais pateptą skardą ir kepame.

    Bulves su lupena nuplauname, supjaustome į keturias dalis, apiberiame kmynais ir kitais mėgstamais prieskoniais (pipirai, bulvių prieskoniai), apšlakstome aliejumi, išmaišome ir dedame į skardą kepimui.

Autorius: aida

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas imbierų (smulkintas, šaknis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
  • 6 vienetai vištienos sparnelių
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos sparnelius apšlakstom sojos padažu, išspaudžiam citriną, įtrinam pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais imbierais (kam nepatinka, galima ir nedėti) ir česnakais, apibarstome kmynais ir gausiai sezamo sėklomis, paliekame pasimarinuoti 1-2 val. Sudedame į riebalais pateptą skardą ir kepame.

    Bulves su lupena nuplauname, supjaustome į keturias dalis, apiberiame kmynais ir kitais mėgstamais prieskoniais (pipirai, bulvių prieskoniai), apšlakstome aliejumi, išmaišome ir dedame į skardą kepimui.

Autorius: aida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų