Vištos sparnelius apšlakstom sojos padažu, išspaudžiam citriną, įtrinam pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais imbierais (kam nepatinka, galima ir nedėti) ir česnakais, apibarstome kmynais ir gausiai sezamo sėklomis, paliekame pasimarinuoti 1-2 val. Sudedame į riebalais pateptą skardą ir kepame.
Bulves su lupena nuplauname, supjaustome į keturias dalis, apiberiame kmynais ir kitais mėgstamais prieskoniais (pipirai, bulvių prieskoniai), apšlakstome aliejumi, išmaišome ir dedame į skardą kepimui.
Autorius: aida
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 česnakų
1 vienetas imbierų (smulkintas, šaknis)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
šiek tiek sezamo sėklų (sėklos)
6 vienetai vištienos sparnelių
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos sparnelius apšlakstom sojos padažu, išspaudžiam citriną, įtrinam pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintais imbierais (kam nepatinka, galima ir nedėti) ir česnakais, apibarstome kmynais ir gausiai sezamo sėklomis, paliekame pasimarinuoti 1-2 val. Sudedame į riebalais pateptą skardą ir kepame.
Bulves su lupena nuplauname, supjaustome į keturias dalis, apiberiame kmynais ir kitais mėgstamais prieskoniais (pipirai, bulvių prieskoniai), apšlakstome aliejumi, išmaišome ir dedame į skardą kepimui.