INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 3 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 4 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų pomidorų padažo
- 250 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti kubeliais, ištrinti prieskoniais palikti valandai.
Į puodą ar troškintuvą sudėti vištieną, supjaustytus svogūnus ir papriką, smulkiai tarkuotas morkas. Patroškinti ~0,5 val.
Tada suplti grietinę su pomidorų padažu ir dar šiek tiek prieskonių. Patroškinti apie 10 min dažnai maišant.
Vidutinio dydžio bulves perpjauti pusiau ir išvirti. Išvirusias sudėti į troškinį ir išmaišyti.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 3 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų
- 4 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų pomidorų padažo
- 250 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti kubeliais, ištrinti prieskoniais palikti valandai.
Į puodą ar troškintuvą sudėti vištieną, supjaustytus svogūnus ir papriką, smulkiai tarkuotas morkas. Patroškinti ~0,5 val.
Tada suplti grietinę su pomidorų padažu ir dar šiek tiek prieskonių. Patroškinti apie 10 min dažnai maišant.
Vidutinio dydžio bulves perpjauti pusiau ir išvirti. Išvirusias sudėti į troškinį ir išmaišyti.
Autorius: Aistė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI