1. Viščiuko krūtinėlę ir papriką supjaustyti šiaudeliais, nuluptą svogūną – griežinėliais. 2. Avokadą nulupti, supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultim. 3. Įkaitintame aliejuje apkepti vištieną. Sudėti svogūną, papriką, supilti sultinį ir troškinti, kol skystis išgaruos. 4. Supilti sojos padažą, actą, cukrų. 5. Sudėti avokado gabalėlius, smulkintas petražoles, išspaustą česnaką ir kelias min pakaitinti. 6. Į keptuvę (arba gilią keptuvę) supilti vandenį ir išvirti ryžius. 7. Ant viršaus sudėti vištienos troškinį ir šiek tiek pakaitinti ant silpnos ugnies.
Autorius: vika
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 česnakų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
1 vienetas petražolių (ryšulėlis)
300 gramų ryžių (laukiniai)
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištos filė
1 valgomasis šaukštas acto (vynuogių)
50 gramų sojos padažo
600 mililitrų vandens
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Viščiuko krūtinėlę ir papriką supjaustyti šiaudeliais, nuluptą svogūną – griežinėliais. 2. Avokadą nulupti, supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultim. 3. Įkaitintame aliejuje apkepti vištieną. Sudėti svogūną, papriką, supilti sultinį ir troškinti, kol skystis išgaruos. 4. Supilti sojos padažą, actą, cukrų. 5. Sudėti avokado gabalėlius, smulkintas petražoles, išspaustą česnaką ir kelias min pakaitinti. 6. Į keptuvę (arba gilią keptuvę) supilti vandenį ir išvirti ryžius. 7. Ant viršaus sudėti vištienos troškinį ir šiek tiek pakaitinti ant silpnos ugnies.