Vištieną supjaustykite riekelėmis, išmuškite iš abiejų pusių, kad riekelės gautųsi kuo plonesnės, tuomet ištrinkite prieskoniais ir česnaku. Indelyje sumaišykite smulkintą mocarelos sūrį su smulkintais bazilikais. Paruošta mase padenkite vištienos riekeles ir suvyniokite suktinukus. Suktinukus pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir tuomet - džiuvėsėliuose. Paruoštus suktinukus iš visų pusių apkepinkite keptuvėje arba grilyje.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (šviežias)
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų vištos filė
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustykite riekelėmis, išmuškite iš abiejų pusių, kad riekelės gautųsi kuo plonesnės, tuomet ištrinkite prieskoniais ir česnaku. Indelyje sumaišykite smulkintą mocarelos sūrį su smulkintais bazilikais. Paruošta mase padenkite vištienos riekeles ir suvyniokite suktinukus. Suktinukus pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir tuomet - džiuvėsėliuose. Paruoštus suktinukus iš visų pusių apkepinkite keptuvėje arba grilyje.