• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
  • 3 vienetai svogūnų (smulkinti)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (granatų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
  • 3 vienetai svogūnų (smulkinti)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (granatų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti vištos sparnelius ir įdėti juos į emaliuotą indą.
    Supjaustyti svogūnus dėti į indą su vištos sparneliaias. Užbarstyti druskos, pipirų, įdėti granatų padažo ir leisti pasimarinuoti apie 1 val.
    Išsimarinavus sparneliams mauti juos ant mažų iešmelių ir kepti grilyje arba orkaitėje apie 15 min.
    Patiekti su kopūstais, raugintais agurkais, alyvuoge, granatu padažu. Galima pabarstyti krapais. Papuošti citrinos griežinėliu.

Autorius: alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų