Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima. Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kmynų
1 sauja krapų
8 vienetai vištienos sparnelių
4 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima. Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.