Skrandukus nuplauti, išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti juostelėmis arba tiesiog mažesniais gabalėliais. Svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti aliejuje. Sudėti skrandukus, užpilti vištienos sultiniu ir 10 minučių patroškinti. Pridėti sojos padažo, raudonųjų pipirų, susmulkinto česnako ir patroškinti dar 3-5 minutes. Pabarstyti smulkintais žalumynais ir patiekti su virtais ryžiais bei šparagais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Larisa
INGREDIENTAI:
5 česnakų
3 vienetai svogūnų
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
1 arbatinis šaukštelis žalumynų (smulkinti)
500 gramų vištienos skrandukų
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skrandukus nuplauti, išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti juostelėmis arba tiesiog mažesniais gabalėliais. Svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti aliejuje. Sudėti skrandukus, užpilti vištienos sultiniu ir 10 minučių patroškinti. Pridėti sojos padažo, raudonųjų pipirų, susmulkinto česnako ir patroškinti dar 3-5 minutes. Pabarstyti smulkintais žalumynais ir patiekti su virtais ryžiais bei šparagais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.