Manų kruopos užilamos vandeniu. Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį. Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami. Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma. Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje. Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis. Skanaus.
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų (smulkinti)
2 vienetai svogūnų
500 gramų vištienos širdelių
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
2 stiklinės vandens (šaltas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Manų kruopos užilamos vandeniu. Susmulkinti svogūnai pakepinami keptuvėje su aliejumi, kol įgauna auksinį atspalvį. Pakepinti svogūnai kartu su vištų širdelėmis sumalami. Įmušami kiaušiniai, sudedama druska, pipirai, krapai bei išbrinkę manai ir viskas gerai išmaišoma. Kepimo skarda patepama aliejumi, pabarstoma manų kruopomis ir į ją sudedama vištienos širdelių masė Kepama apie 1 val. 190 laipsnių temperatūroje. Iškepus atvėsinama ir patiekiama kaip šaltas užkandis. Skanaus.