Vištieną supjaustome kubeliais. Susmulkiname svogūną ir česnaką, imbierą smulkiai sutarkuojame. Svogūną, česnaką, imbierą, kalendrą, prieskonius, citrinos sultis ir jogurtą sumaišome. Šiuo marinatu užpilame mėsą ir išmaišome. Veriame ant iešmų ir kepame virš karštų žarijų.
Autorius: Neda
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas imbierų (2 cm gabaliukas)
3 arbatiniai šaukšteliai kalendrų
3 arbatiniai šaukšteliai kmynų
1 vienetas svogūnų (maži)
1 kilogramas vištos filė
100 gramų jogurto
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
3 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome kubeliais. Susmulkiname svogūną ir česnaką, imbierą smulkiai sutarkuojame. Svogūną, česnaką, imbierą, kalendrą, prieskonius, citrinos sultis ir jogurtą sumaišome. Šiuo marinatu užpilame mėsą ir išmaišome. Veriame ant iešmų ir kepame virš karštų žarijų.