Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tuo aromatingesni ir sultingesni bus šašlykai). Vištieną sumauti ant iešmų ir kepti grilyje arba paprastoje orkaitėje ar keptuvėje. Patiekti su daržovėmis ar kitu pasirinktu garnyru. Skanaus!
Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tuo aromatingesni ir sultingesni bus šašlykai). Vištieną sumauti ant iešmų ir kepti grilyje arba paprastoje orkaitėje ar keptuvėje. Patiekti su daržovėmis ar kitu pasirinktu garnyru. Skanaus!