Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį. Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau. Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau. Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.
Autorius: Valerija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cinamono
4 česnakų
šiek tiek imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų
2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
2 kilogramai vištos filė
250 gramų jogurto (natūralus, be priedų)
šiek tiek druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį. Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau. Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau. Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.