• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ananasų (šviežias, pjaustytas)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 sauja salotų
  • 1 vienetas vištiena (nedidelė (ar filė 500g.))
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 100 gramų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą supilkite 1,5 L vandens, įberkite druską, cukrų, pavirinkite. Į šį atvėsusį marinatą įdėkite vištą ir vėsiai laikykite dvi dienas. Po to išvirkite, nuimkite odą, išimkite kaulus ir susmulkinkite. Majonezą, grietinėlę sumaišykite, įpilkite šiek tiek ananaso sulčių. Į lėkštę sudėkite salotas, ant jų vištieną, ananasų gabalėlius. Užpilkite padažą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų