INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė ananasų (šviežias, pjaustytas)
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 sauja salotų
- 1 vienetas vištiena (nedidelė (ar filė 500g.))
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į indą supilkite 1,5 L vandens, įberkite druską, cukrų, pavirinkite. Į šį atvėsusį marinatą įdėkite vištą ir vėsiai laikykite dvi dienas. Po to išvirkite, nuimkite odą, išimkite kaulus ir susmulkinkite. Majonezą, grietinėlę sumaišykite, įpilkite šiek tiek ananaso sulčių. Į lėkštę sudėkite salotas, ant jų vištieną, ananasų gabalėlius. Užpilkite padažą.
REKLAMA