• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, riekelės)
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas supjaustomas mažais kubeliais.
    Smulkiai supjaustomas česnakas ir kartu su svogūnu pakepinamas įkaitintame alyvuogių aliejuje.
    Pakepinus svogūną bei česnaką, sudedami susmulkinti špinatai, susmulkintas feta sūris, viskas paskaninama druska bei pipirais, išmaišoma ir pakepinama kelias minutes.
    Vištienos krūtinėlė supjaustoma į 4 plonesnes riekeles ir gautos riekelės įtrinamos druska bei pipirais.
    Ant kiekvienos vištienos riekelės dedama po ketvirdalį špinatų masės ir suvyniojama į ritinėlius.
    Ritinėliai įvyniojami į kumpio riekeles, sudedami į kepimo skardą, apšlakstomi aliejumi ir kepami apie 30-35 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiami šilti su mėgstamu garnyru.

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 4 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, riekelės)
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas supjaustomas mažais kubeliais.
    Smulkiai supjaustomas česnakas ir kartu su svogūnu pakepinamas įkaitintame alyvuogių aliejuje.
    Pakepinus svogūną bei česnaką, sudedami susmulkinti špinatai, susmulkintas feta sūris, viskas paskaninama druska bei pipirais, išmaišoma ir pakepinama kelias minutes.
    Vištienos krūtinėlė supjaustoma į 4 plonesnes riekeles ir gautos riekelės įtrinamos druska bei pipirais.
    Ant kiekvienos vištienos riekelės dedama po ketvirdalį špinatų masės ir suvyniojama į ritinėlius.
    Ritinėliai įvyniojami į kumpio riekeles, sudedami į kepimo skardą, apšlakstomi aliejumi ir kepami apie 30-35 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiami šilti su mėgstamu garnyru.

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų