Svogūnas supjaustomas mažais kubeliais. Smulkiai supjaustomas česnakas ir kartu su svogūnu pakepinamas įkaitintame alyvuogių aliejuje. Pakepinus svogūną bei česnaką, sudedami susmulkinti špinatai, susmulkintas feta sūris, viskas paskaninama druska bei pipirais, išmaišoma ir pakepinama kelias minutes. Vištienos krūtinėlė supjaustoma į 4 plonesnes riekeles ir gautos riekelės įtrinamos druska bei pipirais. Ant kiekvienos vištienos riekelės dedama po ketvirdalį špinatų masės ir suvyniojama į ritinėlius. Ritinėliai įvyniojami į kumpio riekeles, sudedami į kepimo skardą, apšlakstomi aliejumi ir kepami apie 30-35 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekiami šilti su mėgstamu garnyru.
Svogūnas supjaustomas mažais kubeliais. Smulkiai supjaustomas česnakas ir kartu su svogūnu pakepinamas įkaitintame alyvuogių aliejuje. Pakepinus svogūną bei česnaką, sudedami susmulkinti špinatai, susmulkintas feta sūris, viskas paskaninama druska bei pipirais, išmaišoma ir pakepinama kelias minutes. Vištienos krūtinėlė supjaustoma į 4 plonesnes riekeles ir gautos riekelės įtrinamos druska bei pipirais. Ant kiekvienos vištienos riekelės dedama po ketvirdalį špinatų masės ir suvyniojama į ritinėlius. Ritinėliai įvyniojami į kumpio riekeles, sudedami į kepimo skardą, apšlakstomi aliejumi ir kepami apie 30-35 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekiami šilti su mėgstamu garnyru.