• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (faršas)
  • 300 gramų ryžių
  • 1 skiltelė padažo ((Lečo))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (faršas)
  • 300 gramų ryžių
  • 1 skiltelė padažo ((Lečo))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti ir palaukti kol atauš
  2. Iš susmulkintos vištienos, supjaustytų kubeliais svogūnų ir saujos išvirtų ryžių išmaišome faršą. Pridedame druskos ir pipirų. Suformuojame kukulius ir apkepame aliejuje.
  3. Supilame LEČIO padažą į kukulius ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min.
  4. Į lekštę sudedame pašildytus ryžius, ant viršaus kukulius su padažu.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų