INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek salotų (lapeliai)
- 1 vienetas vištiena (nedidelė)
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek acto
- 1 stiklinė majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virta višta, išėmus kaulus, supjaustoma mažais kubeliais. Miltai pakepinami su sviestu, atskiedžiami sultiniu, įmaišomas kiaušinio trynys, aliejus, truputį druskos, cukraus, garstyčių, acto. Ši masė sumaišoma su majonezu ir su vištienos gabaliukais. Iš gautos masės šaukštu suformuojami kukuliai ir pusdubenyje gražiai išdėliojami ant salotų lapelių.
REKLAMA