Mėsa nuimama nuo vištienos blauzdelių (tinka ir vistienos krutinėlė). Smulkiai supjaustomas česnakas dedamas į indą su vištiena, apibarstoma vištienos prieskoniais, universalių prieskonių mišiniu ir cinamonu pagal skonį. Palaikyti apie pusvalandį ir tada apvoliojus plaktame kiaušinyje galima kepti. Į keptuvę dėti gerai įkaitinus aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek česnakų
šiek tiek vištienos blauzdelių
šiek tiek prieskonių (viįtienai ir universalūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa nuimama nuo vištienos blauzdelių (tinka ir vistienos krutinėlė). Smulkiai supjaustomas česnakas dedamas į indą su vištiena, apibarstoma vištienos prieskoniais, universalių prieskonių mišiniu ir cinamonu pagal skonį. Palaikyti apie pusvalandį ir tada apvoliojus plaktame kiaušinyje galima kepti. Į keptuvę dėti gerai įkaitinus aliejų. Kepti kol gražiai apskrus.