• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (keli lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos (stambi)
  • 1 arbatinis šaukštelis šafrano (smulkintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis mėsos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį su vištienos gabaliukais dėti cukrų, druską ir pomidorų padažą.

    Į masę pilti 1 litrą vandens ir maišyti kol ištirps cukrus ir druska, pridėti smulkintą česnaką.

    Likus 2 valandom iki kepimo suberti likusius ingredientus .

    Prieš kepant nusunkti skystį.

    Kepti grilyje apie 10- 15 minučių!

    Labai gardi ir minkšta mėsytė. Rekomenduoju!

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų (keli lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos (stambi)
  • 1 arbatinis šaukštelis šafrano (smulkintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis mėsos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį su vištienos gabaliukais dėti cukrų, druską ir pomidorų padažą.

    Į masę pilti 1 litrą vandens ir maišyti kol ištirps cukrus ir druska, pridėti smulkintą česnaką.

    Likus 2 valandom iki kepimo suberti likusius ingredientus .

    Prieš kepant nusunkti skystį.

    Kepti grilyje apie 10- 15 minučių!

    Labai gardi ir minkšta mėsytė. Rekomenduoju!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų