INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (keli lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 1 kilogramas vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos (stambi)
- 1 arbatinis šaukštelis šafrano (smulkintas)
- 1 arbatinis šaukštelis mėsos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį su vištienos gabaliukais dėti cukrų, druską ir pomidorų padažą.
Į masę pilti 1 litrą vandens ir maišyti kol ištirps cukrus ir druska, pridėti smulkintą česnaką.
Likus 2 valandom iki kepimo suberti likusius ingredientus .
Prieš kepant nusunkti skystį.
Kepti grilyje apie 10- 15 minučių!
Labai gardi ir minkšta mėsytė. Rekomenduoju!
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (keli lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 1 kilogramas vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos (stambi)
- 1 arbatinis šaukštelis šafrano (smulkintas)
- 1 arbatinis šaukštelis mėsos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenį su vištienos gabaliukais dėti cukrų, druską ir pomidorų padažą.
Į masę pilti 1 litrą vandens ir maišyti kol ištirps cukrus ir druska, pridėti smulkintą česnaką.
Likus 2 valandom iki kepimo suberti likusius ingredientus .
Prieš kepant nusunkti skystį.
Kepti grilyje apie 10- 15 minučių!
Labai gardi ir minkšta mėsytė. Rekomenduoju!
Autorius: Janina
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI