Vištienos krūtinėles supjaustyti plonais kepsniukais. Mėsą įtrinti smulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikti 30 min.
Prieš kepant mėsą išmaišyti su majonezu.
Bulves supjaustyti pailgomis 1-2 cm storio riekėmis ir pavirti puode apie 10 min. Bulvių riekes išdėlioti ir ant jų dėti krūtinėlės gabaliukus ir vėl apdėti bulvių riekėmis.
Dėti į 200°C orkaitę ir kepti apie 30 min. Prieš baigiant kepti ant viršaus dėti fermentinio sūrio gabaliukus ir dar pakepti, kad sūris išssilydytų.
Patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Autorius: Auksė
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (vidutinės)
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
300 gramų vištos filė (krūtinėlė)
1 valgomasis šaukštas majonezo
50 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėles supjaustyti plonais kepsniukais. Mėsą įtrinti smulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikti 30 min.
Prieš kepant mėsą išmaišyti su majonezu.
Bulves supjaustyti pailgomis 1-2 cm storio riekėmis ir pavirti puode apie 10 min. Bulvių riekes išdėlioti ir ant jų dėti krūtinėlės gabaliukus ir vėl apdėti bulvių riekėmis.
Dėti į 200°C orkaitę ir kepti apie 30 min. Prieš baigiant kepti ant viršaus dėti fermentinio sūrio gabaliukus ir dar pakepti, kad sūris išssilydytų.